İLK TEZLİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci almaya başlayan Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programının ilk dönem öğrencilerinin seminer çalışmaları 13-14 Ocak tarihlerinde Rektörlük binası İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüzün dersliğinde gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerin danışman hocalarının ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE’nin katılımları ile gerçekleştirilen seminerlerde öğrenciler ağırlıklı olarak tez çalışması yapacakları konular hakkında taradıkları literatür çalışmalarından oluşan sunumlar yaptılar. Öğrencilerin sunumlarından da anlaşıldığı üzere İş Sağlığı ve Güvenliği alanında özellikle ülkemizde ve dünyada çok fazla akademik yayın ve tez çalışmalarının bulunmadığı tespit edildi. Bu vesile ile İSG alanındaki akademik boşluğun yapılacak olan kaliteli tez ve makale çalışmaları ile doldurulabileceği, yapılacak olan sektör odaklı çalışmalar ile öncelikle Çorum ili ve genelinde ülke bazlı İSG sorunlarına çözüm önerisi getirebilecek çalışmaların yapılabilirliği fark edilmiştir.

Belirlenen program dahilinde 11 öğrencimiz tarafından gerçekleştiren seminer çalışmalarında, sunumlarını bitiren yüksek lisans öğrencilerimiz başarılı bulunmuşlardır. Başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

 



HIZLI ERİŞİM