İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarımız Hız Kesmeden Çalışmalarını Sürdürmeye Devam Ediyor!..

Hitit Üniversitesi bünyesinde yapılan birim yerleşke incelemeleri gerçekleşmeye devam ediyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü ve Uzmanlarımızın katılı mı ile risklerin belirlenmesi ve farkındalığın arttırılması çalışmalarını 04 Şubat 2020 Salı günü İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirilmiş olup, fikir alış verişlerinde bulunarak farkındalık arttırılmıştır. Birimlerimizdeki yerleşim, çalışma, eğitim-öğretim ve dinlenme mekanlarının İş Sağlığı ve Güvenliği açısından incelenmesi yapılarak gerekli görülen iyileştirmelerin yapılabilmesi için İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarımız çalışmalarını özenle sürdürmekte ve konuya ilişkin rapor düzenlemektedir.

Düzenlenen inceleme raporları ile birimlerin İş Sağlığı ve Güvenliği açısından daha hazır hale gelmekte ön görülen riskler en aza indirilmektedir. Günümüzde de teknolojinin ilerlemesi ve risklerin en aza indirilmesi gerekliliği esas olup, Koordinatörlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarına özen göstermektedir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı hocalarımızla birlikte hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.



HIZLI ERİŞİM